2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında, Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Ordu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğinde anlamlı bir etkinlik düzenlendi.
Etkinlikte hem günün önemi vurgulandı hem de mavi balonlar gökyüzüyle buluşturuldu.
Altınordu ilçesindeki 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen programa; Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hüseyin İnanır, Genel Sekreter Yardımcısı Aydın Kanat, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri, Otizmle Yaşam Derneği Başkanı Funda Sağesen ve çeşitli engelli derneklerinin temsilcileri katıldı.
Etkinlik kapsamında belediye personeli yakalarına otizme dikkat çekmek amacıyla mavi kurdele taktı. Program, Dünya Otizm Farkındalık Günü’nün simgesi olan mavi balonların gökyüzüne bırakılmasıyla devam etti.
Duygu dolu anların yaşandığı etkinlik, çekilen aile fotoğrafıyla sona erdi.
* Tüm hakları saklıdır. Bu sitede yer alan yazı, haber, fotoğraf, video ve sair dokümanların, bireysel kullanım dışında izin alınmadan kısmen veya tamamen kopyalanması, çoğaltılması, kullanılması, yayımlanması ve dağıtılması kesinlikle yasaktır. Bu yasağa uymayanlar hakkında 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca yasal işlem yapılacaktır.