PTT tarafından “Türk Kızılay 150 Yaşında” konulu anma pulu ve ilk gün zarfı satışa çıkarıldı.
81 il genelinde şubeleriyle hizmet elini uzatan Türk Kızılayın kuruluş yıl dönümü dolayısıyla birçok çalışma gerçekleştirildi. Posta pulunun yer aldığı portföy içinde Türk Kızılay 150 Yaşında konulu 2 lira 10 kuruş bedelli anma pulu, söz konusu pula ait 6 lira bedelli ilk gün zarfı PTT iş yerlerinden ve PTT’ye ait www.filateli.gov.tr web adresinde ve mobil uygulamadan satın alınabiliyor.
Gelecek nesillere Kızılay hilalinin izini taşımak amacıyla hatıra posta pulları üretilmesi konusunda PTT AŞ ile yapılan iş birliğiyle, 2019 yılı pul emisyon programı kapsamında Türk Kızılay anma pulu tedavüle sunuldu. Türk Kızılay anma pulu ve ilk gün zarfı 11.06.2019 ANKARA ibareli damgasıyla Ankara Kızılay PTT Merkez Müdürlüğü’nde kullandırılmaya başlandı.
* Tüm hakları saklıdır. Bu sitede yer alan yazı, haber, fotoğraf, video, ve sair dokümanların, bireysel kullanım dışında izin alınmadan kısmen veya tamamen kopyalanması, çoğaltılması, kullanılması, yayımlanması ve dağıtılması kesinlikle yasaktır. Bu yasağa uymayanlar hakkında 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca yasal işlem yapılacaktır.
* Tüm hakları saklıdır. Bu sitede yer alan yazı, haber, fotoğraf, video ve sair dokümanların, bireysel kullanım dışında izin alınmadan kısmen veya tamamen kopyalanması, çoğaltılması, kullanılması, yayımlanması ve dağıtılması kesinlikle yasaktır. Bu yasağa uymayanlar hakkında 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca yasal işlem yapılacaktır.