Kış aylarında sabahları merkezi noktalarda vatandaşlara çorba ikram eden Beykoz Belediyesi, sabah namazlarından çıkan vatandaşlara da çorba ikramı yapıyor.
Beykoz Müftülüğü’nün “Sabah Namazı Buluşmaları”nda ilçe sakinleri namazlarını birlikte eda etmenin huzurunu yaşarken, vatandaşlara belediyenin mutfağında pişen çorabalar ikram ediliyor.
Paşabahçe Camisi’nde sabah namazına katılan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek cami çıkışında cemaatle hasbihal etti ve vatandaşlara çorba dağıttı.
Beykoz Belediyesi olarak ilçe sakinlerini bir araya getiren, birlik, beraberliği perçinleyen etkinliklerde vatandaşlarla buluşmaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden Başkan Çelikbilek, ikramların yakınlaşmaya vesile olduğunu söyledi.
* Tüm hakları saklıdır. Bu sitede yer alan yazı, haber, fotoğraf, video, ve sair dokümanların, bireysel kullanım dışında izin alınmadan kısmen veya tamamen kopyalanması, çoğaltılması, kullanılması, yayımlanması ve dağıtılması kesinlikle yasaktır. Bu yasağa uymayanlar hakkında 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca yasal işlem yapılacaktır.
* Tüm hakları saklıdır. Bu sitede yer alan yazı, haber, fotoğraf, video ve sair dokümanların, bireysel kullanım dışında izin alınmadan kısmen veya tamamen kopyalanması, çoğaltılması, kullanılması, yayımlanması ve dağıtılması kesinlikle yasaktır. Bu yasağa uymayanlar hakkında 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca yasal işlem yapılacaktır.