PalanExtreme heyecanı (Erzurum)

PalanExtreme heyecanı (Erzurum)

Erzurum’da başlayan uluslararası doğa ve ekstrem sporlar organizasyonu PalanExtreme, ikinci gününde Tekman ilçesinde düzenlenen koşu yarışlarıyla devam etti.

Erzurum’un Çat ilçesinde koşu ve kano yarışlarıyla start alan PalanExtreme’in ikinci günü yine heyecanlı anlara sahne oldu.

İçişleri Bakanlığının himayelerinde RTÜK, Erzurum Valiliği, Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Üniversitesi, Erzurum Teknik Üniversitesi ve Erzurum Macera Off-Road Doğa Sporları Kulübünün desteğiyle Tekman ilçesinde gerçekleştirilen organizasyonda 6 ülkeden 160 sporcu mücadele veriyor. Sporcular, organizasyonun ikinci gününde ilçede düzenlenen yaklaşık 16 kilometrelik koşuda yarıştı. Tekman Kaymakamı Hüseyin Demirkol, PalanExtreme 2026 organizasyonunun Tekman ayağında olduklarını ve sporcuların yaklaşık 16 kilometrelik bir mesafede yarışacaklarını belirtti.

“Tekman’dan sonra sıra Hınıs’ta”

Macera Off-Road Doğa Sporları Kulübü Başkanı Lokman Toptaş da, ‘Terörsüz Türkiye’ vizyonuyla yola çıktıkları PalanEkstrem 2026’nın ikinci gününde koşuların yapılacağını ifade ederek, 3. Etabın Hınıs’ta devam edeceğini söyledi.



* Tüm hakları saklıdır. Bu sitede yer alan yazı, haber, fotoğraf, video ve sair dokümanların, bireysel kullanım dışında izin alınmadan kısmen veya tamamen kopyalanması, çoğaltılması, kullanılması, yayımlanması ve dağıtılması kesinlikle yasaktır. Bu yasağa uymayanlar hakkında 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca yasal işlem yapılacaktır.