Yozgat İl Millî Eğitim Müdürlüğünce yürütülen Türkiye Yüzyılında Yozgat için Yeni Bir Nefes (NEFES) Projesi kapsamında, Mehmet Akif Ersoy’u Anma Haftası etkinlikleri çerçevesinde Sorgun Mevlüde Ahmet Doğanay Fen Lisesi Pansiyonunda öğrencilere yönelik bir konferans gerçekleştirildi.
Etkinlikte Eğitimci-Yazar Nazmi Avcı, “Akif’in Işığında Asım Olmak” başlıklı konferansıyla öğrencilerle bir araya geldi. Konferansta Mehmet Akif Ersoy’un düşünce dünyası ve eserleri ele alındı; öğrencilerin konuya ilişkin farkındalıklarının artırılması hedeflendi.
Program, Yozgat İl Millî Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü NEFES Projesi kapsamında hayata geçirildi. Proje çerçevesinde düzenlenen etkinliklerle öğrencilerin kültürel ve değerler eğitimi alanında desteklenmesi amaçlandı. Programın sonunda Sorgun İlçe Millî Eğitim Müdürü Musa Öcal, etkinliğe katkılarından dolayı konuk konuşmacı Nazmi Avcı’ya teşekkür etti.
* Tüm hakları saklıdır. Bu sitede yer alan yazı, haber, fotoğraf, video ve sair dokümanların, bireysel kullanım dışında izin alınmadan kısmen veya tamamen kopyalanması, çoğaltılması, kullanılması, yayımlanması ve dağıtılması kesinlikle yasaktır. Bu yasağa uymayanlar hakkında 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca yasal işlem yapılacaktır.