Öğrencilere “İyilik Var” platformu tanıtıldı (Kütahya)

Öğrencilere “İyilik Var” platformu tanıtıldı (Kütahya)

Kütahya’da Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğrencilerine, gönüllülük faaliyetlerini yaygınlaştırmayı amaçlayan “İyilik Var” dijital gönüllülük platformu hakkında bilgilendirme yapıldı.

Kütahya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen bilgilendirmede, gönüllülük faaliyetlerinin yaygınlaştırılması ve toplumsal dayanışmanın güçlendirilmesi konuları ele alındı. Ayrıca ihtiyaç sahibi vatandaşların gönüllü kişiler, kurumlar ve işletmelerle buluşturulmasını hedefleyen platformun işleyişi hakkında bilgi verildi.

Bilgilendirme çalışmasıyla öğrencilerin gönüllülük faaliyetlerine katılımının teşvik edilmesi ve toplumsal yardımlaşma bilincinin artırılması amaçlandı.



* Tüm hakları saklıdır. Bu sitede yer alan yazı, haber, fotoğraf, video ve sair dokümanların, bireysel kullanım dışında izin alınmadan kısmen veya tamamen kopyalanması, çoğaltılması, kullanılması, yayımlanması ve dağıtılması kesinlikle yasaktır. Bu yasağa uymayanlar hakkında 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca yasal işlem yapılacaktır.