Mamak’ın en ücra noktalarına otobüsle eğitim taşıyan Mamak Belediyesi’nin dezavantajlı bölgelere yönelik uyguladığı Mobil Anaokulu, yarıyıl tatilinin ardından eğitime başladı.
Her geçen yıl öğrenci sayısının düzenli olarak arttığı Mobil Anaokulunda çantalarını sırtlarına takan minik öğrenciler, tam bir anasınıfı şeklinde dizayn edilmiş otobüste eğitim yolculuğuna çıktı. Günlük iki mahallede hizmet veren mobil anaokulu, 3-6 yaş grubu minikleri hem eğlendiriyor hem de eğitim ulaştırıyor.
” Mutlu bir Mamak, mutlu çocuklarla mümkün” diyen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamaklı çocuklara pırıl pırıl bir gelecek sağlamak için durmadan çalıştıklarını söyledi.
Akgül, “Mobil anaokulu uygulamasıyla Mamaklı miniklere anaokulu hizmeti ulaştırıyoruz. Dezavantajlı bölgelerde yaşayan ve çeşitli nedenlerden dolayı anaokuluna gidemeyen öğrenciler için hizmet veren mobil anaokulu uygulamasından vatandaşlarımız tamamen ücretsiz olarak faydalanıyor” dedi. Haber Merkezi
* Tüm hakları saklıdır. Bu sitede yer alan yazı, haber, fotoğraf, video, ve sair dokümanların, bireysel kullanım dışında izin alınmadan kısmen veya tamamen kopyalanması, çoğaltılması, kullanılması, yayımlanması ve dağıtılması kesinlikle yasaktır. Bu yasağa uymayanlar hakkında 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca yasal işlem yapılacaktır.
* Tüm hakları saklıdır. Bu sitede yer alan yazı, haber, fotoğraf, video ve sair dokümanların, bireysel kullanım dışında izin alınmadan kısmen veya tamamen kopyalanması, çoğaltılması, kullanılması, yayımlanması ve dağıtılması kesinlikle yasaktır. Bu yasağa uymayanlar hakkında 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca yasal işlem yapılacaktır.