Samsun'da düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Kupası Okçuluk Yarışmaları'nda mücadele eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Makaralı Yay Erkek Takımı, Türkiye Şampiyonu olarak Kayseri'ye büyük gurur yaşattı.
Samsun'da gerçekleştirilen 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Kupası Okçuluk Yarışmalarında Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları önemli bir başarı elde etti.
Makaralı Yay Erkek Takım Kategorisi'nde mücadele eden Yunus Emre Arslan, Mustafa Dinçel ve İsmail Efe Çınar, sergiledikleri üstün performansla rakiplerini geride bırakarak Türkiye Şampiyonu oldu.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Şampiyonu olan sporcuları ve antrenör Emre Çömez'i tebrik ederek başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.
* Tüm hakları saklıdır. Bu sitede yer alan yazı, haber, fotoğraf, video ve sair dokümanların, bireysel kullanım dışında izin alınmadan kısmen veya tamamen kopyalanması, çoğaltılması, kullanılması, yayımlanması ve dağıtılması kesinlikle yasaktır. Bu yasağa uymayanlar hakkında 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca yasal işlem yapılacaktır.
