Iğdırlı öğretmenler Atanın huzurunda

Iğdırlı öğretmenler Atanın huzurunda

Eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte İl Millî Eğitim Müdürü Nail Ekiz öncülüğünde okul müdürleri ve öğretmenler, Atatürk Anıtı’na çelenk koyarak saygı duruşunda bulundular.

2026-2027 Eğitim Öğretim Yılı dolayısıyla düzenlenen çelenk sunma töreni, İl Millî Eğitim Müdürü Nail Ekiz, müdür yardımcıları ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

İl Millî Eğitim Müdürü Nail Ekiz, yaptığı açıklamada, “Yeni eğitim-öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını, başarı ve güzel başlangıçlar getirmesini diliyoruz.” dedi.



* Tüm hakları saklıdır. Bu sitede yer alan yazı, haber, fotoğraf, video ve sair dokümanların, bireysel kullanım dışında izin alınmadan kısmen veya tamamen kopyalanması, çoğaltılması, kullanılması, yayımlanması ve dağıtılması kesinlikle yasaktır. Bu yasağa uymayanlar hakkında 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca yasal işlem yapılacaktır.