Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Trafik Birimleri olarak Burdur Vali Dr. Süleyman Oğuz İlkokulu öğrencilerine yönelik, (220) öğrenciye eğitim, bilgilendirme ve farkındalık faaliyetleri yapıldı.
Konuyla ilgili olarak Burdur Valiliği tarafından yapılan açıklamada;
“2024- 2027 Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı doğrultusunda çocuklar üzerinde trafik güvenliği konusunda farkındalığın arttırılmasına yönelik Çocuklar İçin “Trafik Eğitimi Projesi” ve “Trafik Dedektifleri Projesi” kapsamında dışarda oyun oynama alanlarından, sokaklarda ve caddelerde karşıdan karşıya geçerken dikkat etmeleri gereken trafik konuları hakkında Mobil Trafik Eğitim Parkurunda toplamda (220) öğrenciye eğitim, bilgilendirme ve farkındalık faaliyetleri yapılmıştır.
Kolluk birimlerimiz tarafından vatandaşlarımızın huzuru ve trafik güvenliğinin bilincinin sağlanmasına yönelik yürütülen çalışmalara aralıksız devam edilmektedir.
Bu kapsamda, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 07 Ocak 2026 tarihinde Trafik Birimleri olarak ilimiz Vali Dr. Süleyman Oğuz İlkokulu öğrencilerine yönelik, 2024- 2027 Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı doğrultusunda çocuklar üzerinde trafik güvenliği konusunda farkındalığın arttırılmasına yönelik Çocuklar İçin “Trafik Eğitimi Projesi” ve “Trafik Dedektifleri Projesi” kapsamında dışarda oyun oynama alanlarından, sokaklarda ve caddelerde karşıdan karşıya geçerken dikkat etmeleri gereken trafik konuları hakkında Mobil Trafik Eğitim Parkurunda toplamda (220) öğrenciye eğitim, bilgilendirme ve farkındalık faaliyetleri yapılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” denildi.
* Tüm hakları saklıdır. Bu sitede yer alan yazı, haber, fotoğraf, video ve sair dokümanların, bireysel kullanım dışında izin alınmadan kısmen veya tamamen kopyalanması, çoğaltılması, kullanılması, yayımlanması ve dağıtılması kesinlikle yasaktır. Bu yasağa uymayanlar hakkında 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca yasal işlem yapılacaktır.