Darıca Belediyesinin düzenlediği “Bir Durak Bir Mutluluk” etkinliği, bu hafta Abdi İpekçi Mahallesi’nde gerçekleştirildi.
Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda düzenlenen programa Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da katılarak çocukların ve ailelerin mutluluğuna ortak oldu.
Darıca Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte çocuklar çeşitli oyun ve aktivitelerle keyifli vakit geçirdi. Ailelerin de çocuklarıyla birlikte katıldığı programda park, renkli ve neşeli görüntülere sahne oldu.
Darıca Belediyesi, çocukların sosyal gelişimlerine katkı sunmak ve ailelerin birlikte kaliteli zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla etkinliklerini ilçenin farklı mahallelerine taşıyor. “Bir Durak Bir Mutluluk” programıyla her hafta farklı bir mahallede çocuklar ve ailelerle buluşuluyor.
Etkinliğe katılan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, çocukların mutluluğunun kendileri için önemli bir motivasyon kaynağı olduğunu belirtti. Bıyık, “Darıca’nın her mahallesinde çocuklarımızın yüzünde bir tebessüm oluşturmak, ailelerimizle güzel anları paylaşmak için çalışıyoruz. ‘Bir Durak Bir Mutluluk’ etkinliğimizle mutluluğu mahalle mahalle çocuklarımızın ayağına götürüyoruz. Her mahallede çocuklarımız ve ailelerimizle bir arada olmaya devam edeceğiz.” dedi.
* Tüm hakları saklıdır. Bu sitede yer alan yazı, haber, fotoğraf, video ve sair dokümanların, bireysel kullanım dışında izin alınmadan kısmen veya tamamen kopyalanması, çoğaltılması, kullanılması, yayımlanması ve dağıtılması kesinlikle yasaktır. Bu yasağa uymayanlar hakkında 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca yasal işlem yapılacaktır.
