Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Afyonkarahisar’da Vali Dr. Naci Aktaş’ı ziyaret etti. Bakan Güler, valilik binası önünde tören mangası tarafından karşılandı.
Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, bir dizi program ve temas kapsamında Afyonkarahisar’a geldi.
Bakan Güler, kentteki programına Afyonkarahisar Valiliği ziyaretiyle başladı.
Afyonkarahisar Valiliği binasına gelen Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, burada tören mangası tarafından düzenlenen resmî törenle karşılandı. Törenin ardından Bakan Güler, Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş ile bir araya geldi.
Karşılama töreninin ardından Bakan Güler ve Vali Aktaş, valilik binasında görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede Afyonkarahisar ve kentte yürütülen çalışmaların yanı sıra Bakan Güler’in kentteki programı kapsamında gerçekleştireceği temasların ele alınması bekleniyor.
Bakan Güler’in Afyonkarahisar ziyareti kapsamında kentte çeşitli temaslarda bulunacağı öğrenildi.
* Tüm hakları saklıdır. Bu sitede yer alan yazı, haber, fotoğraf, video ve sair dokümanların, bireysel kullanım dışında izin alınmadan kısmen veya tamamen kopyalanması, çoğaltılması, kullanılması, yayımlanması ve dağıtılması kesinlikle yasaktır. Bu yasağa uymayanlar hakkında 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca yasal işlem yapılacaktır.
