‘Askıda Kırtasiye’, binlerce çocuğa umut oldu (Adıyaman)

‘Askıda Kırtasiye’, binlerce çocuğa umut oldu (Adıyaman)

Sosyal sorumluluk projeleriyle tanınan polis memuru Mustafa Şahin, 'Askıda Kırtasiye' projesini başlattı.

Proje kapsamında 81 ilde yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara kırtasiye desteği sağlanacak. Ankara'da startı verilen proje, Şırnak'ta 300 öğrenciye ulaştırılan kırtasiye yardımıyla ikinci adımını attı. Hedef ise on binlerce çocuğun eğitim yolculuğuna katkı sunmak. Projeyle ilgili konuşan Şahin, hedeflerinin ülkenin en ücra köşesinde kırtasiye ihtiyacı olan çocuklara ulaşmak olduğunu söyledi. Şehir fark etmeksizin tüm çocukları kucaklamak istediklerini aktaran Şahin, ''Özellikle okul dönem olması münasebetiyle böyle bir proje biz çok heyecanlandırdı. Hayırseverlerin desteği le okulların açılmasıyla birlikte bu projeyi gerçekleştireceğiz inşallah." dedi. Yıllar içinde binlerce kişiye akülü sandalye dağıtarak gönüllerde taht kuran Şahin’in yeni girişim, özellikle eğitim çağındaki çocuklar için büyük önem taşıyor. Şırnak'ın Tepeönü köyünde yaşayan Uğur Yıldız, "Polis memuru Mustafa Şahin’in böyle bir proje gerçekleştirmesi ve köyümüzdeki çocuklara da ulaşması bizleri çok memnun etti. Allah kendisinden razı olsun. Bu vesileyle çocuklarımızın mutluluğu arttı.'' diye konuştu.

İstanbul, Bitlis, Siirt, Mersin, Van, Batman, Mardin ve Şanlıurfa'da da hayata geçirilecek proje, Türkiye genelinde yüzlerce öğrencinin eğitim masraflarını hafifletecek. Toplumun her kesiminden takdir toplayan Mustafa Şahin, 'Askıda Kırtasiye' ile hem çocukların geleceğine hem de Türkiye’nin eğitim seferberliğine katkı sunuyor.



* Tüm hakları saklıdır. Bu sitede yer alan yazı, haber, fotoğraf, video ve sair dokümanların, bireysel kullanım dışında izin alınmadan kısmen veya tamamen kopyalanması, çoğaltılması, kullanılması, yayımlanması ve dağıtılması kesinlikle yasaktır. Bu yasağa uymayanlar hakkında 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca yasal işlem yapılacaktır.