Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Manisa’daki silahlı saldırıya ilişkin açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Manisa’daki silahlı saldırıya ilişkin açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NSosyal hesabından yaptığı paylaşımla, Manisa’nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen olayda yaralanan 11 öğrenci ile olaydan etkilenen tüm öğrencilere, ailelerine, öğretmenlere ve eğitim camiasına geçmiş olsun dileklerini iletirken, olayın ilgili birimler tarafından titizlikle soruşturulduğunu ve gerekli tüm tedbirlerin alındığını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamasında, şunları kaydetti:

"Bu sabah Manisa’mızın Turgutlu ilçesinde meydana gelen olayda yaralanan 11 evladımıza, bu elim hadiseden etkilenen tüm yavrularımıza, ailelerine, öğretmenlerimize ve eğitim camiamıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Bu müessif hadise, ilgili birimlerimiz tarafından titizlikle soruşturulmaktadır. Emniyet birimlerimiz, gereken tüm tedbirleri almaktadır.

Milletimize geçmiş olsun."