Yenice Belediyesi’nden spora teşvik

Yenice Belediyesi’nden spora teşvik

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, spora teşvik ve gençlerin sportif faaliyetlere yönlendirilmesi amacıyla okullara futbol, voleybol ve basketbol topu hediye etti.

Belediye Başkanı Karakaş, gençlerin sporla iç içe olmalarını önemsediklerini belirterek, sporun öğrencilerin fiziksel ve mental gelişimine büyük katkı sağladığını söyledi.

Öğrencilerle, okul yönetici ve idarecilerle bir araya gelerek, okulların sorunlarını dinlediklerini ve çözüm önerileri üzerine fikir alışverişinde bulunduklarını ifade eden Başkan Karakaş, "Gelecek nesiller bizlere emanet, onların daha sağlıklı, sosyal ve başarılı bireyler olarak yetişmesi için elimizden gelen desteği sağlamaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Yenice Belediyesi'nin bu girişimi İlçe’deki okullarda sporun yaygınlaştırılması ve öğrencilerin boş zamanlarını daha verimli değerlendirmeleri açısından büyük bir adım olarak değerlendirilirken, bu tür desteklerle gençlerin spor yapma imkanlarının artırılması hedefleniyor. Okul yönetimleri ve öğrenciler de Başkan Karakaş'a teşekkür ederek, bu tür desteklerin gençler üzerinde olumlu etkiler yarattığını ifade ettiler.



* Tüm hakları saklıdır. Bu sitede yer alan yazı, haber, fotoğraf, video ve sair dokümanların, bireysel kullanım dışında izin alınmadan kısmen veya tamamen kopyalanması, çoğaltılması, kullanılması, yayımlanması ve dağıtılması kesinlikle yasaktır. Bu yasağa uymayanlar hakkında 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca yasal işlem yapılacaktır.