Yerköy Belediyesi, 6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen depremler nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlar için Molla Hüsrev Camii'nde Mevlid-i Şerif programı düzenledi.
Program, Cuma namazı öncesinde gerçekleştirildi ve depremde hayatını kaybedenler için dualar edildi.
Programa, Yerköy Belediye Başkanı Fatih Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Doğruyol, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yılmaz, Belediye Zabıta Müdürü Ertuğrul Dönmez, Şirket Müdürleri Musa Yılmaz ve Serkan Işık ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Belediye Başkanı Fatih Arslan, program sonrası yaptığı açıklamada, 6 Şubat depremlerinin derin izler bıraktığını ifade ederek "Bugün, yaşanan büyük felakette hayatını kaybeden kardeşlerimizi rahmetle anıyor, geride kalan yakınlarına sabır diliyoruz. Yerköy Belediyesi olarak depremzede vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Rabb'im, bir daha böyle acılar yaşatmasın." dedi.
Programın sonunda, hayatını kaybedenler için bir kez daha rahmet dileklerinde bulunulurken birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.
* Tüm hakları saklıdır. Bu sitede yer alan yazı, haber, fotoğraf, video ve sair dokümanların, bireysel kullanım dışında izin alınmadan kısmen veya tamamen kopyalanması, çoğaltılması, kullanılması, yayımlanması ve dağıtılması kesinlikle yasaktır. Bu yasağa uymayanlar hakkında 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca yasal işlem yapılacaktır.