Köylerdeki Çocuklar, Uçurtma Şenliğinde Eğlendi

Köylerdeki Çocuklar, Uçurtma Şenliğinde Eğlendi

Bingöl'ün Solhan ilçesinde öğretmenlerden oluşan Yarınlar Hepimizin Derneği, 13 köyde uçurtma şenliği yaptı.

Bingöl'ün Solhan ilçesinde bir grup öğretmen tarafından kurulan 'Yarınlar Hepimizin Derneği', sosyal faaliyetleri kapsamında ilçeye bağlı 13 köyde uçurtma şenlikleri düzenledi.

Haftasonu ilçe merkezine bağlı toplam 13 köyde uçurtma şenlikleri düzenleyen dernek üyesi öğretmenler, 200'ün üzerinde öğrencinin mutluluğuna ortak oldu. Solhan Belediyesi tarafından destek verilen Uçurtma Şenliği'nde köylerdeki çocuklar gönüllerince eğlenerek uçurtma uçurtmanın heyecanını yaşadı. Yarınlar Hepimizin Derneği Başkanı Mahsum Öztürk, gönüllü üyeleri öğretmenlerden oluşan dernek olarak farklı etkinlikler ve çalışmalarının süreceğini belirtti.



* Tüm hakları saklıdır. Bu sitede yer alan yazı, haber, fotoğraf, video ve sair dokümanların, bireysel kullanım dışında izin alınmadan kısmen veya tamamen kopyalanması, çoğaltılması, kullanılması, yayımlanması ve dağıtılması kesinlikle yasaktır. Bu yasağa uymayanlar hakkında 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca yasal işlem yapılacaktır.