Kaymakam Kan, çorba dağıttı (Aydın)

Kaymakam Kan, çorba dağıttı (Aydın)

Nazilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ‘sağlıklı besleniyorum’ projesine katılan Kaymakam Huriye Küpeli Kan kendi elleriyle öğrencilere çorba dağıttı. Kaymakam Kan projeye tam not verdi.

İlçenin en eski ve köklü okullarından Nazilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (NAMTAL) Türkiye genelinde ilk kez uygulanan ‘Sağlıklı Besleniyorum’ projesi kapsamında öğrencileri sabah çorbalarıyla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen etkinliğe Nazilli Kaymakamı Huriye Küpeli Kan, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Dilsiz, İlçe Millî Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, şube müdürü İhsan Çatma ve Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen, öğrencilere sabah çorbası ikramında bulundu.

Proje büyük ilgi gördü

Öğrencileri için el ele vererek imece usulü aralarında topladıkları yardımlarla öğrencilere sabahları çorba ikramında bulunmaya başlayan öğretmenlerin ardından hayırseverlerin de katıldığı proje büyük ilgi gördü.

“Gurur duyduk”

Öğrenciler için soğuk kış günlerinde yararlı bir proje olmuş diyen Kaymakam Kan: “Okulumuzda düzenlenen 'Sağlıklı Besleniyorum' projesi için okulumuzu ziyaret ettik. Okul Müdürümüz Faruk Al önderliğinde yapılan katkılarla 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı başında gönüllülük esasına dayalı şekilde hayata geçirdikleri sabah çorbası ikramı öğrencilerimiz açısından çok yararlı olmuş. Okul aile birliği üyeleri, hayırseverler ve öğretmenlerin nakdi yardımlarıyla da öğrencilere somun ekmekle birlikte sıcak çorba ikram ediliyor. Biz de etkinliğe katılarak öğrencilerimize çorba ikramında bulunduk. Geleceğimiz olan öğrencilerimizin soğuk kış aylarında sabahları derslerine aç girmemeleri çok önemli. Okulumuzda öğlenleri de sıcak yemek çıkartılıyor. İlçemizde örnek bir okulumuz olarak gurur duyduk.” dedi.



* Tüm hakları saklıdır. Bu sitede yer alan yazı, haber, fotoğraf, video ve sair dokümanların, bireysel kullanım dışında izin alınmadan kısmen veya tamamen kopyalanması, çoğaltılması, kullanılması, yayımlanması ve dağıtılması kesinlikle yasaktır. Bu yasağa uymayanlar hakkında 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca yasal işlem yapılacaktır.