İlk Türkçe sözlük olarak kabul edilen Dîvânu Lugâti’t-Türk’ün yazılışının 950. yılı dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi, KSÜ ve TDK iş birliğiyle sempozyum düzenlenecek. 30–31 Ekim tarihlerinde KSÜ’de düzenlenecek sempozyumda, usta kalemler ve alanında uzman isimler edebiyatseverlerle buluşacak.
Toplumun farklı kesimlerine yönelik kültür sanat faaliyetlerini kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi iş birliğiyle çok özel bir programa daha ev sahipliği yapacak.
Sütçü İmam Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek programda, usta kalemler ve alanında uzman isimler edebiyatseverlerle buluşacak.
Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, 30–31 Ekim tarihlerinde Sütçü İmam Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek sempozyuma, edebiyat ve tarihe ilgi duyan herkes davet edildi.
* Tüm hakları saklıdır. Bu sitede yer alan yazı, haber, fotoğraf, video ve sair dokümanların, bireysel kullanım dışında izin alınmadan kısmen veya tamamen kopyalanması, çoğaltılması, kullanılması, yayımlanması ve dağıtılması kesinlikle yasaktır. Bu yasağa uymayanlar hakkında 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca yasal işlem yapılacaktır.