Amasya Üniversitesi Sağlık Gönüllüleri Kulübü, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı (ÜNİDES) kapsamında desteklenen “Sanal Hayattan, Gerçek Hayata” projesi çerçevesinde “Ekrandan Uzaklaş, Sağlığın İçin Hareket Et” temalı bir etkinlik gerçekleştirdi.
Etkinlik kapsamında, proje koordinatörü Hemşirelik 4. sınıf öğrencisi Seyit Can Çetin liderliğinde bisiklet turları düzenlendi. Ayrıca Kulüp Akademik Danışmanı Doç. Dr. Nurhan Doğan Aydın eşliğinde Sağlık Gönüllüler Kulübü üyeleri doğada yaklaşık 10 bin adım attı. Etkinlik, güç, denge ve esneklik kazanmayı hedefleyen Diyafram Nefes Egzersizleri ve Ayakta Mindful Hareketler ile son buldu. Kulüp Başkanı Şeyhmus Ado ve proje koordinatörü Seyit Can Çetin, etkinlik hakkında şunları söyledi: “ÜNİDES etkinliklerimizi gerçekleştirmek adına bizim için çok güzel bir fırsat oldu, arkadaşlarımızı teknoloji bağımlılığından uzaklaştırıp, bunun yerine sağlıklı yaşam için hareket etmeye dikkat çekmek istedik, bu kapsamda doğa yürüyüşü ve bisiklet turları düzenledik, bu etkinliğin düzenlenmesinde katkısı olan herkese teşekkür ederiz.”
* Tüm hakları saklıdır. Bu sitede yer alan yazı, haber, fotoğraf, video ve sair dokümanların, bireysel kullanım dışında izin alınmadan kısmen veya tamamen kopyalanması, çoğaltılması, kullanılması, yayımlanması ve dağıtılması kesinlikle yasaktır. Bu yasağa uymayanlar hakkında 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca yasal işlem yapılacaktır.