Kaymakamlık öncülüğünde, belediye, gençlik ve Spor ile Milli Eğitim ilçe müdürlüklerince düzenlenen yürüyüşe katılan 250 genç, ellerinde Türk bayraklarıyla ilçe merkezine 7 kilometre uzaklıkta olan, 1500 metre yüksekliğinde doğal güzelliklere sahip gelincik dağı’na yürüdü.
Daha sonra gelincik Dağı’nın yamacında gençler çeşitli sportif faaliyetlere katıldı, halat çekme oyunu oynadı, halay çekip, eğlendi. Çermik Kaymakamı Ramazan Polat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, gençlik ve Spor bayramı dolayısıyla gençlik Yürüyüşü düzenlediklerini söyledi.
Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu da gençlerle bir arada olmaktan, onlarla yürüyüşe katılmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.
Karamehmetoğlu, Çermik’in Sinek Çayı ve Haburman Köprüsü, Yabanardı ve Şeyhandede Şelaleleri, Gelincik Dağı, kaplıcaları ve diğer güzellikleriyle hem huzurun hem de turizmin önemli merkezlerinden olduğunu aktardı.
Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Celalettin Karayılan ise yürüyüş için ilçe merkezi yerine farklı bir alan olarak Gelincik Dağı’nı tercih ettiklerini belirterek, bundan gençlerin de memnuniyet duyduğunu kaydetti.
Spor Eğitim Uzmanı Betül Karaaslan, güzel bir organizasyon gerçekleştirdiklerini, spor aktiviteleri yapıldığını anlatarak, “Yorucu da olsa herkesin yüzü gülüyor. Bu bizi çok mutlu etti.” diye konuştu. AA
* Tüm hakları saklıdır. Bu sitede yer alan yazı, haber, fotoğraf, video ve sair dokümanların, bireysel kullanım dışında izin alınmadan kısmen veya tamamen kopyalanması, çoğaltılması, kullanılması, yayımlanması ve dağıtılması kesinlikle yasaktır. Bu yasağa uymayanlar hakkında 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca yasal işlem yapılacaktır
* Tüm hakları saklıdır. Bu sitede yer alan yazı, haber, fotoğraf, video ve sair dokümanların, bireysel kullanım dışında izin alınmadan kısmen veya tamamen kopyalanması, çoğaltılması, kullanılması, yayımlanması ve dağıtılması kesinlikle yasaktır. Bu yasağa uymayanlar hakkında 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca yasal işlem yapılacaktır.