Amasya’nın Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Gölköy Orman İşletme Şefliğine açılan stant yoğun ilgi görüldü.
Vezirköprü Kaymakamlığı ve Vezirköprü Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü koordinasyonunda Göl Mahallesi’nde düzenlenen çocuk şenliğinde, Gölköy Orman İşletme Şefliği tarafından açılan stant büyük ilgi gördü.
Şenlik alanını ziyaret eden çocuklara orman sevgisi, ormanların önemi, orman yangınlarının sebepleri ve çevre temizliği konularında bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca çocuklara “Sincap Çocuk” dergisi, orman temalı boyama kitapları, bilgilendirici broşürler ve çeşitli hediyeler dağıtıldı.
Amasya Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileri, geleceğimizin teminatı çocuklara doğa ve çevre bilincinin erken yaşta kazandırılmasının önemine dikkat çekerek bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti.
* Tüm hakları saklıdır. Bu sitede yer alan yazı, haber, fotoğraf, video ve sair dokümanların, bireysel kullanım dışında izin alınmadan kısmen veya tamamen kopyalanması, çoğaltılması, kullanılması, yayımlanması ve dağıtılması kesinlikle yasaktır. Bu yasağa uymayanlar hakkında 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca yasal işlem yapılacaktır.