Burdur Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik günü dolayısı ile Burdur Cumhuriyet meydanında fotoğraf sergisi açtı.
Dokuz yıl önce hain darbe girişimine yeltenen FETÖ’cülerin Türk milletinin tankı, uçağı ve helikopteri ile attığı bombalarla kamu binalarına verdiği zararlar ile tanklara gövdesini siper ederek millet iradesine sahip çıkan kahraman halkımızın direnişinin gözler önüne serildiği sergi, dün saat 10.00’da açıldı, 16.00’da sona erdi.
15 Temmuz Şehitlerimizin fotoğraflarının da yer aldığı sergide 68 fotoğraf yer aldı. Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan ve beraberindeki protokol üyeleri dün öğle saatlerinde sergiyi gezdiler.
* Tüm hakları saklıdır. Bu sitede yer alan yazı, haber, fotoğraf, video ve sair dokümanların, bireysel kullanım dışında izin alınmadan kısmen veya tamamen kopyalanması, çoğaltılması, kullanılması, yayımlanması ve dağıtılması kesinlikle yasaktır. Bu yasağa uymayanlar hakkında 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca yasal işlem yapılacaktır.