Beyaz cennete büyük ilgi (İzmir)

Beyaz cennete büyük ilgi (İzmir)

Türkiye Otelciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Gazi Murat Şen, Pamukkale’de bayram tatili boyunca yoğunluk beklediklerini söyledi.

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Pamukkale’de, Kurban Bayramı dolayısıyla yoğunluk yaşanıyor. Bayram tatilinin başladığı 5 Haziran’dan bu yana Pamukkale’ye 17 bin 132 turist geldi. UNESCO Dünya Mirası Listesi’ndeki “beyaz cennet”e gelenler, hava sıcaklığının 36 dereceye ulaştığı bölgede hem doğal güzellikleri hem tarihî yapıları geziyor. Turistler beyaz travertenlerdeki su dolu havuzlara girip bu anları fotoğraf çekerek ölümsüzleştiriyor. Paraşüt sporları istasyonlarına gidenler de bölgeyi kuş bakışı görmenin ayrıcalığını yaşıyor.

Türkiye Otelciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Gazi Murat Şen, Pamukkale’de bayram tatili boyunca yoğunluk beklediklerini söyledi. Tatil dönemi kısa olmasına rağmen bölgeye yerli misafirlerin akın ettiğini belirten Şen, yerli turistlerin yanı sıra yabancı turistlerin de Pamukkale’ye büyük ilgi gösterdiğini kaydetti.



* Tüm hakları saklıdır. Bu sitede yer alan yazı, haber, fotoğraf, video ve sair dokümanların, bireysel kullanım dışında izin alınmadan kısmen veya tamamen kopyalanması, çoğaltılması, kullanılması, yayımlanması ve dağıtılması kesinlikle yasaktır. Bu yasağa uymayanlar hakkında 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca yasal işlem yapılacaktır.