Adana’da orman varlığının yangınlara rağmen yüzde 2.3 arttığı öğrenildi.
Orman Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Yüzer, Adana Orman Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Yüzer ve beraberindekiler Adana Köprüköy Orman Fidanlık Şefliğini ziyaret ederek yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
Adana Orman Bölge Müdürü Tahsin Etli, Adana’da yangınlara rağmen orman varlığının yüzde 2.3 arttığını söyledi. Ayrıca Etli, Orman Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Yüzer’e üretilen fidanlar ve devam eden çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
* Tüm hakları saklıdır. Bu sitede yer alan yazı, haber, fotoğraf, video ve sair dokümanların, bireysel kullanım dışında izin alınmadan kısmen veya tamamen kopyalanması, çoğaltılması, kullanılması, yayımlanması ve dağıtılması kesinlikle yasaktır. Bu yasağa uymayanlar hakkında 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca yasal işlem yapılacaktır.